Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

E3 2019: O Shinji Mikami μάς προετοιμάζει για μεγάλη ανακοίνωση μέσω Twitter

*
Η E3 2019 πλησιάζει και ο Shinji Mikami φαίνεται πως μας προετοιμάζει για το The Evil Within 3 ή κάποιο άλλο game του που θα αποκαλυφθεί τις επόμενες μέρες. Ο δημιουργός σημείωσε μέσω Twitter πως ετοιμάζεται για την έκθεση και πως θα την επισκεφθεί «για δουλειά» και όχι ως απλός επισκέπτης, κάτι που σημαίνει πως ίσως δούμε κάτι στην συνέντευξη Τύπου της Bethesda.

Όπως είναι λογικό, το μυαλό όλων πάει στο The Evil Within 3 και ίσως σε λιγότερο από μία εβδομάδα να μάθουμε κάτι περισσότερο. Το πρώτο Evil Within κυκλοφόρησε το 2014 και το sequel ήρθε 3 χρόνια αργότερα, το 2017.


Υπενθυμίζεται πως η press conference της Bethesda είναι προγραμματισμένη για τα ξημερώματα της Δευτέρας 10 Ιουνίου στις 03.30.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*